BIJ ONS AAN TAFEL

Over ons

Tradities in
ons restaurant

Omdat het delen van dat moment Aan Tafel het allerbelangrijkste is, stimuleren we de gedachten van delen in ons concept. Zo komt het brood in 1 stuk op tafel. Meteen een item om te delen. Dit voeren we door in de kaart.

 

Indien de gerechten het toelaten worden ze op een plank op het midden van de tafel gezet zodat het delen kan beginnen. Hierdoor is er meteen interactie onder de tafelgenoten en aandacht voor elkaar.

 

Het is eigenlijk heel herkenbaar: “Neem jij dit, dan neem ik dat gerecht. Kunnen we beide proeven”

 

Wij maken dat makkelijker door het aan te bieden op onze planken.

Aan Tafel
Volgens ons

Aan Tafel is een kreet die iedereen wel kent van huis uit.

 

Voor ons heeft het Aan Tafel zijn met elkaar een diepe betekenis. Het is niet zomaar iets dat we alle belangrijke momenten in ons leven Aan tafel delen. Denk maar eens terug aan welke momenten je Aan Tafel hebt beleefd met je familie, vrienden, collega’s of zelfs compleet vreemden. Het zullen hele mooie of leuke momenten zijn, maar ook zware of verdrietige. Wat ze allemaal gemeen hebben met elkaar is dat ze waardevol zijn, en je dat moment gedeeld hebt met de ander Aan Tafel. Het Aan Tafel gaan met elkaar is een bijzonder of magisch iets.

Op het moment dat we bewust de tafel met elkaar delen staan we open voor de meest waardevolle gesprekken. het is een moment dat we samen delen…

 

“Er is altijd een gelegenheid om met elkaar Aan Tafel te gaan”

Mogelijkheden in
ons restaurant
Huren ruimte
300 m2 aan vloeroppervlakte om in te delen zoals u dat wilt.
Feesten en partijen
Van 20 tot 200 personen, wij verzorgen uw gelegenheid graag.
Lunches
Voor groepen openen wij ons restaurant graag wat eerder.
Waarom kiezen voor
ons restaurant
HEERLIJK
ETEN

In onze keuken werken we met hoogstaande kwalitatieve producten. Alles wordt vers bereid. Hierdoor zijn aanpassingen voor ons geen probleem.

VRIENDELIJK
PERSONEEL

Onze gastheren en -vrouwen verzorgen u de hele avond. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u speciale wensen, laat ons dit dan weten. 

RELAXTE
ATMOSFEER

Heerlijk Aan Tafel in een rustige omgeving. Samen genieten in een ontspannen sfeer. Hoe groot of klein je gezelschap ook is, van 2 tot 200 mensen. 

FEESTEN &
PARTIJEN

Van verjaardag tot feestavond, van kaviaar tot bitterbal, bij ons kun je elk gewenste feestje vieren. We regelen alles tot in de puntjes, zoals jij dat wilt.

Foto impressie van
ons restaurant
INSTAGRAM @CAFERESTAURANTAANTAFEL
Privacy voorkeuren
Bij je bezoek aan onze website kunnen wij informatie opslaan door middel van cookies in je webbrower. In dit scherm kun je je privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat sommige website onderdelen niet zichtbaar zullen zijn of niet (goed) zullen werken wanneer je niet alle cookies accepteert.