MAATREGELEN VAN HET RIVM

Corona

De regels omtrent
Corona

De opgelegde corona maatregelen door de overheid zijn sterk aan wijzigingen onderhevig. Op deze pagina proberen we uit te leggen wat wel en wat niet mogelijk is tijdens uw bezoek aan ons restaurant.

Vanaf 25 januari 2022 geldt:

Algemeen:

  • Wij zijn verplicht u te vragen om een QR-code. Discussie hierover is nutteloos. Eens of oneens maakt niets uit. Het is niet anders. Wij verzoeken u om uw medewerking.
  • Alleen personen zonder COVID-19 symptomen of -klachten mogen wij op ons terras en in het berdrijf toelaten. Wij verzoeken u uw reservering te annuleren als u onverhoopt toch COVID-19 symptomen of -klachten ervaart.
  • Het reserveren van een tafel is gewenst. Een reservering ter plaatse geldt ook als reservering. Als wij u een plaats kunnen bieden met inachtneming van de opgelegde maatregelen, zullen wij uw gegevens noteren en deze gegevens gebruiken om als reservering te registreren.
  • Door het handhaven van de QR-code is de verplichte 1,5meter regel komen te vervallen. doch proberen wij deze waar mogelijk te waarborgen.
  • Onze keuken sluit om 22.00 uur.
  • Om 22.00 uur verzoeken wij u om af te rekenen en ons te verlaten. Wij dienen om 22.00 te sluiten.
Heeft u vragen of is er iets niet duidelijk?

Belt ons dan op telefoonnummer +31 (0)75 614 9 613. Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden!

Privacy voorkeuren
Bij je bezoek aan onze website kunnen wij informatie opslaan door middel van cookies in je webbrower. In dit scherm kun je je privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat sommige website onderdelen niet zichtbaar zullen zijn of niet (goed) zullen werken wanneer je niet alle cookies accepteert.